Побудова наближень до стаціонарного розв'язку системи сингулярних звичайних диференціальних рівнянь - Романишин, І.М.; Синицький, Л.А. (Український математичний журнал, 1997)
Запропонована процедура побудови послідовних наближень до стаціонарного розв'язку системи нелінійних звичайних диференціальних рівнянь з малим параметром при похідній. Наведені достатні умови асимптотичності побудованих наближень до шуканого стаціонарного розв'язку. We propose a procedure for the construction of successive approximations of a stationary solution of a system of nonlinear ordinary differential equations with a small parameter with the derivative. We present sufficient conditions for the convergence of constructed approximations to the required stationary solution.