Про наближення класів згорток лінійними методами підсумовування рядів Фур'є - Бушев, Д.М. (Український математичний журнал, 1997)
Розглядається сім'я спеціальних лінійних методів підсумовування рядів Фур'є і знаходяться точні рівності для наближення поліномами, що породжуються цими методами класів згорток з парними та непарними ядрами. We consider a family of special linear methods of summation of Fourier series and establish exact equalities for the approximation of classes of convolutions with even and odd kernels by polynomials generated by these methods.