Ймовірність перебування вінерівського процесу в трубчастих областях на великому проміжку часу - Гасаненко, В.О. (Український математичний журнал, 1997)
Доводяться різноманітні зображення асимптотик для ймовірності перебування віиерівського процесу в криволінійній смузі на розширюваних часових інтервалах. We give various representations of asymptotics for the probability for a Wiener process to reside within a curvilinear strip during extended time intervals.