Конечные группы с дополняемыми максимальными примарными циклическими подгруппами - Крекнин, В.А.; Мельник, И.И. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчаготься скінченні непримарні групи вказаного типу i дається опис ycix таких надрозв'язних груп. We study finite nonprimary groups with complementable maximal primary cyclic subgroups and give a description of all supersolvable groups of this sort.