Экстремальные задачи в классе отображений с ограниченными интегральными характеристиками - Гольберг, А.Л. (Український математичний журнал, 2000)
Розглядаються відображення з обмеженими інтегральними характеристиками. Побудовано екстремальні відображення плоских кілець, що реалізують мінімум цих характеристик We consider mappings with bounded integral characteristics. We construct extremal mappings of plane rings realizing the minimum of these characteristics.