Відділ комбінаторної хімії біологічно активних сполук (Біополімери і клітина, 2004)
Відділ комбінаторної хімії біологічно активних
речовин створено у 2003 році на основі групи хімії
нуклеїнових кислот відділу структури і функцій
нуклеїнових кислот Інституту молекулярної біології і генетики HAH України. Наукові дослідження відділу проводяться в галузі біоорганічної
та комбінаторної хімії для потреб молекулярної
біології і медицини.