Классификация m-функций на поверхностях - Максименко, С.И. (Український математичний журнал, 1999)
Встановлено необхідну та достатню умову спряженості m- функцій на поверхнях. We establish a necessary and sufficient condition of conjugacy of m-functions on surfaces.