Нелокальна задача Неймана для параболічного рівняння з виродженням - Пукальський, І.Д. (Український математичний журнал, 1999)
У просторах класичних функцій із степеневою вагою доведено існування і єдиність розв'язку нелокальної задачі Неймана для нерівномірно параболічних рівнянь без обмеження иа степеневий порядок виродження коефіцієнтів. Знайдено оцінку розв'язку задачі у відповідних просторах. In the spaces of classical functions with power weight, we prove the existence and uniqueness of a solution of the nonlocal Neumann problem for nonuniformly parabolic equations without restrictions on the power order of coefficient degeneration. We find an estimate of the solution of this problem in the spaces considered.