О квазиконформных отображениях, соответствующнх уравнению Бельтрами - Самхарадзе, И.Г.; Самсония, З.В. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджуються задачі конформного та квазіконформного відображень близьких областей з допомогою методів інтегральних рівнянь. By using methods of integral equations, we investigate problems of conformal and quasiconformal mappings of close domains.