Задачі на власні значення з розривними власними функціями та їх чисельні розв'язки - Дейнека, В.С.; Сергієнко, І.В.; Сконецький, В.В. (Український математичний журнал, 1999)
Розглянуто нові задачі на власні значення з розривними власними функціями. Побудонано обчислювальні алгоритми, які за точністю не гірші за аналогічні, відомі для задач з гладкими власними функціями. We consider new eigenvalue problems with discontinuous eigenfunctions and construct computational algorithms whose accuracy is not worse than the accuracy of analogous known algorithms for problems with smooth eigenfunctions.