Об одном методе разложения многочлена на множители - Джалладова, И.А. (Український математичний журнал, 1999)
Запропоновано та обгрунтовано чисельний метод розкладу многочлена з комплексними коефіцентами на множники. Побудовано алгоритм розкладу многочлена з дійсними коефіцієнтами на дійсні множники у випадку кратних коренів. We propose and justify a numerical method of factorization of polynomials with complex coefficients. We construct and algorithm of factorization of polynomials with real coefficients into real factors in the case of multiple roots.