Теория численно-аналитического метода: достижения и новые направления развития. VII - Ронто, Н.И.; Самойленко, А.М.; Трофимчук, С.И. (Український математичний журнал, 1999)
Проаналізовано застосування чисельно-аналітичного методу, запропонованого A. M. Самойленком у 1965 р., до абстрактних диференціальних рівнянь, рівнянь неявного вигляду та задач керування. For the numerical-analytic method suggested by A. M. Samoilenko in 1965, we analyze the application to abstract differential equations, implicit equations, and control problems.