Дифузійний процес па площині з мембранами на двох прямих, що перетинаються - Панамарчук, О.В. (Український математичний журнал, 1999)
Побудовано узагальнений дифузійний процес в R² з одиничною матрицею дифузії та вектором переносу з δ-функціями, зосередженими на двох прямих, що перетинаються. We construct a generalized diffusion process in ℝ² with the unit diffusion matrix and a drift vector with δ-functions concentrated on two intersecting straight lines.