Об инвариантном торе счетных систем дифференциальных уравнений с запаздыванием - Самойленко, А.М.; Эльназаров, А.А. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано умови існування та гладкості інваріантних торів злічениих систем диференціальних рівнянь із запізненням. We obtain conditions for the existence and smoothness of invariant tori of countable systems of differential equations with delay.