Узагальнено факторизовані групи з дисперсивними підгрупами - Верпатова, Н.Ю. (Український математичний журнал, 1997)
Узагальнюється відоме поняття доповиюваиості підгруп. Описується будова узагальнено факторизованих груп, які не є дисперсивиими, але всі їх підгрупи є такими. We generalize the well-known nition of complementability of subgroups. We describe the structure of nondispersible generalized factorized groups all subgroups of which are dispersible.