ІІ Школа „Ряди Фур'є: теорія і застосування" - Романюк, А.С.; Сердюк, А.С.; Степанець, О.І. (Український математичний журнал, 1997)
З ЗО червня до б липня 1997 року у м. Кам'янці-Подільському проходила II
школа „Ряди Фур'є: теорія і застосування". Організаторами школи виступили
Інститут математики HAH України, Кам'янець-Подільський педагогічний університет та Українське математичне товариство.