Володимир Олександрович Марченко. 75 років - Редколегія (Український математичний журнал, 1997)
Колектив Інституту математики HAH України та редколегія „Українського математичного журналу" вітають члена редколегії", академіка HAH Украіни Володимира Олександровича Марченка з 75-річчям від дня народження, бажають доброго здоров'я та великих творчих успіхів на благо науки.