Зауваження про сталу Лебега ядра Рогозинського - Дзядик, В.К.; Шевчук, І.О. (Український математичний журнал, 1997)
Для кожного n обчислено сталу Лебега ядра Рогозинського з будь-якою наперед заданою точністю For every n, we compute the Lebesgue constant of Rogosinski kernel with any preassigned accuracy.