Исследование стабилизации математической модели динамической системы со случайными воздействиями при резонансе - Джалладова, И.А. (Український математичний журнал, 1997)
Побудовано і досліджено математичну модель динамічної системи з випадковим впливом, в якій стабілізація досягається за рахунок збільшення частоти випадкового впливу. We construct and investigate a mathematical model of a dynamical system with random influence stabilized by increasing the frequency of random influence.