Про існування розв'язку квазіліпійпої мішаної задачі для квазіхвильового рівняння - Коломиєць, В.Г.; Комашинська, І.В. (Український математичний журнал, 1997)
Одержано умови існування та єдиності розв'язку квазіліпійної мішаної задачі для квазіхвильового рівняння. We establish conditions for the existence and uniqueness of a solution of a quasilinear mixed problem for a quasiwave equation.