Про поля Нав'е-Стокса з лінійним завихренням - Попович, Г.В.; Попович, Р.О. (Український математичний журнал, 1997)
Описано всі поля Нав'є - Стокса, що мають завихрення, лінійне за просторовими змігшими. We describe all Navier-Stokes fields with vorticity linear in space variables.