Симетрії Лі та точні розв'язки нелінійних рівнянь теплопровідності з копвективпим членом - Сєров, М.І.; Черніга, Р.М. (Український математичний журнал, 1997)
Зроблено повний опис ліївських симетрій нелінійних дифузійних рівнянь з копвективмим членом. Побудовано ліївські анзаци та точні розв'язки одного нелінійного узагальнення рівняння Маррі. Наведено приклад знаходження сім'ї пеліївських розв'язків рівняння Маррі. The Lie symmetries of nonlinear diffusion equations with convection term are completely described. The Lie ansatzes and exact solutions of a certain nonlinear generalization of the Murray equation are constructed. An example of the family of non-Lie solutions of the Murray equation is given.