Живучість розв'язків багатовимірних стохастичних диференціальних рівнянь - Гасаненко, В.О. (Український математичний журнал, 1997)
Наведені необхідні та достатні умови невиходу з імовірністю 1 багатовимірного дифузійного процесу із фіксованої області. We establish necessary and sufficient conditions for a many-dimensional diffusion process to reside in a fixed domain with probability one.