Группы конечного неабелева секционного ранга - Дашкова, О.Ю. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчаються неабелеві локально скінченні і неабелеві локально розв'язні групи скінченного неабелевого секційного рангу і доводиться, що їх (спеціальний) ранг скінченний. We study non-Abelian locally finite groups and non-Abelian locally solvable groups of finite non-Abelian sectional rank and prove that their (special) rank is finite.