Интегральное представление решения задачи Коши для вырождающегося гиперболического уравнения с запаздывающим аргументом - Зарубин, А.Н. (Український математичний журнал, 1997)
Методом інтегральних рівнянь доведено існування та єдиність регулярного розв'язку задачі Коші для вироджуваного гіперболічного рівняння з загаювальним аргументом. By using the method of integral equations, we prove the existence and uniqueness of a regular solution of the Cauchy problem for a degenerating hyperbolic equation with retarded argument.