Три задачі з проблеми Куммера - Решетуха, І.В. (Український математичний журнал, 1997)
Наведено короткий огляд основних результатів з індивідуальної проблеми Куммера, а також нові результати автора з цієї проблеми. We give a brief survey of the principal results concerning the individual Kummer problem and present new results of the author concerning this problem.