Про асимптотичні наближення розв'язку крайової задачі для одного нелінійного неавтономного рівняння - Сокіл, Б.І. (Український математичний журнал, 1997)
На основі періодичних Ateb-функцій будується для резонансного і нерезонансного випадків асимптотичне наближення одночастотних розв'язків крайової задачі для нелінійного неавтономного рівняння. On the basis of periodic Ateb functions, in the resonance and nonresonance cases, we construct the asymptotic approximation of one-frequency solutions of a boundary-value problem for a nonlinear nonautonomous equation.