До теореми про середнє для аналітичних функцій - Савчук, В.В. (Український математичний журнал, 1997)
Доводиться одна форма теореми про середнє (формули скінченних приростів) для аналітичних функцій. A version of the mean-value theorem (formulas of finite increments) for analytic functions is proved.