Итерационный метод решения некоторых сингулярно возмущенных задач Коши - Мельник, Т.А. (Український математичний журнал, 1997)
Побудовано ітераційний метод розв'язання задач Коші для систем сингулярно збурених рівнянь, що мають швидкий час. We construct an iterative method for the solution of Cauchy problems for systems of singularly perturbed equations with fast time.