Контурно-телесные свойства тонко гипогармонических функций - Сарана, А.А.; Тамразов, П.М. (Український математичний журнал, 1997)
Доведемо контурні тверде теореми для дрібно гипогармоничних функцій, визначених в дрібно відкритих множинах комплексної площині. We prove contour-solid theorems for finely hypoharmonic functions defined in finely open sets of the complex plane.