Школа-семінар „Математичне моделювання” - Березовський, А.А.; Самойленко, А.М.; Хомченко, А.Н. (Український математичний журнал, 1997)
3 9 до 13 вересня 1996 року в м. Херсоні працювала перша школа-семінар „Математичне моделювання", присвячена 5-й річниці незалежності України.
Школа-семінар організована Інститутом математики HAH України, Херсонським індустріальним інститутом та Херсонським педагогічним інститутом.