Об одном расслоении над окружностью со слоем канторово множество - Полулях, Е.А. (Український математичний журнал, 1997)
Побудовано розшарування Понтрягіна ξ = (N, p, S¹) таке, що для його тотального простору N не існує вкладення ні в який двовимірний орієнтовний многовид, але існує вкладення в довільний неорієнтовиий двовимірний многовид. We construct a Pontryagin fiber bundle ξ = (N, p, S¹), the total space N of which cannot be imbedded into any two-dimensional oriented manifold but can be imbedded into an arbitrary nonoriented two-dimensional manifold.