Збурення однорідних параболічних псевдодиференціальних рівнянь локально необмеженими векторними полями - Подолинний, С.І. (Український математичний журнал, 1997)
Побудовано розв'язок однорідних псевдодиференціальгіих рівнянь параболічного типу, збурених локально необмеженими векторними полями, і досліджуються деякі його властивості. We construct solutions of homogeneous pseudodifferential equations of parabolic type perturbed by locally unbounded vector fields. We investigate some properties of these solutions.