О точечном взаимодействии в квантовой механике - Нижник, Л.П. (Український математичний журнал, 1997)
Наведено безпосереднє означення оператора Шредінгера, що відповідає точковій взаємодії, через сингулярне збурення. For the Schrödinger operator corresponding to the point interaction, a direct definition is given in terms of a singular perturbation.