Система дифференциальных уравнений с сильной точкой поворота - Бобочко, В.Н. (Український математичний журнал, 1997)
Побудована рівномірна асимптотика розв'язку системи сингулярно збурених диференціальних рівнянь з сильною точкою звороту. Досліджується випадок, коли граничний оператор є аналітичним відносно малого параметра. The uniform asymptotics of a solution of a system of singularly perturbed differential equations with strong turning point is constructed. We study the case where the boundary operator is analytic with respect to a small parameter.