Теорема Боголюбова для квазидифференциальных уравнений с импульсами - Китанов, П.М.; Плотников, В.А. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджується метод усереднення для імпульсних квазідиференціальних рівнянь в метричних просторах. We consider the averaging method for pulse quasidifferential equations in metric spaces.