Об экстремальных задачах на классах функций, определяемых интегральными модулями непрерывности - Лигун, А.А.; Черная, Е.В. (Український математичний журнал, 1997)
Одержано оцінки знизу розв'язків деяких екстремальних задач на класах функцій WrH₁ ω₃ інтегральним модулем неперервності ω(t). Деякі з цих оцінок ми вважаємо точними. We obtain lower bounds for solutions of some extremal problems on classes of functions W rH₁ ω with integral modulus of continuity ω(t). Some of these bounds are regarded as exact.