О неравенствах для полунорм некоторых классов дифференцируемых периодических функций - Поляков, О.В. (Український математичний журнал, 1997)
Одержані нерівності для верхніх меж напівнорм класів 2π-періодичних функцій, що задаються за допомогою лінійного диференціального оператора та мажорантою модуля неперервності. We obtained the inequalities for upper bounds of seminorms of classes of 2π-periodic functions, which are determined by a linear differential operator and by the majorant of the modulus of continuity.