Загальні принципи регулювання міжнародної торгівлі в рамках світової організації торгівлі та підвищення загального економічного розвитку країн, що розвиваються - Юрченко, К. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є аналіз наукових досліджень, в яких порушуються важливі питання щодо правових аспектів стратегії розвитку світової торгівлі. На основі такого аналізу визначаються проблемні аспекти, що потребують більш детального вивчення й уточнення.