Взаємодія ендофітних бактерій з рослиною на клітинному та молекулярному рівнях - Козировська, Н.О. (Биополимеры и клетка, 1998)
В огляді надається інформація про локалізацію ендофітних бактерій у тканинах рослий, а також обговорюються шляхи, та механізми проникнення бактерій всередину рослини. Розглядаються методи детекції ендофітів (Середині рослин (цитохімічні, імунологічні, молекулярно-генетичні). В обзоре представлена информация о локализации бактерий в тканях растений, а также обсуждаются пути и механизмы проникновения бактерий внутрь растения. Рассматриваются методы детекции эндофитов внутри растений (цитохимические, иммунологические, молекулярно-генетические). This review summarizes of data on the endophytic bacteria location in the plant tissue. Entries and mechanisms of penetration are discussed. Methods of detection of endophytes in the plant interior (cytochemical, immunological, molecular-genetical) are reviewed