Критерий экспоненциальной дихотомии счетной системы дифференциальных уравнений с квазипериодическими коэффициентами - Эльназаров, А.А. (Український математичний журнал, 1997)
Наведено необхідні та достатні умови експоненціальної дихотомії з матричним проектором зліченної системи диференціальних рівнянь з квазіперіодичними коефіцієнтами. We establish necesary and sufficient conditions for the exponential diehetemy with matrix projeseters of a countable system of differential equations with quasiperiodic coefficients.