Про асимптотичне зображення перронового кореня матричнозначної стохастичної еволюції - Єлейко, Я.І.; Шуренков, В.М. (Український математичний журнал, 1996)
We study an asymptotic representation of the Perron root of a matrix-valued stochastic evolution given by the transport equation.