Умови реалізації права на страйк - Швець, Н. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є правовий аналіз умов, передбачених чинним законодавством, за яких наймані працівники вправі реалізувати право на страйк.