О порядке роста прямоугольных частных сумм двойных ортогональных рядов - Андриенко, В.А. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано оцінки порядку зростання прямокутних часткових сум подвійних ортогональних рядів. Встановлено їx остаточність на множині всіх подвійних ортогнональних систем. We obtain estimates of the order of growth of rectangular partial sums of double orthogonal series and establish their unimprovability on the set of all double orthogonal systems.