Про гладкість обмежених інваріантних многовидів лінійних неоднорідних розширень динамічних систем - Грод, І.М. (Український математичний журнал, 1996)
We establish sufficient conditions for the existence of smooth bounded invariant manifolds of dynamical systems. Знайдено достатні умови існування гладких обмежених інваріантних многовидів динамічних систем.