Природа права на працю осіб із зниженою працездатністю - Козуб, І. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є встановлення природи права на працю осіб із зниженою працездатністю, його визначення й особливості.