Євгеній Якович Ремез ( до сторіччя від дня народження) - Дзядик, В.К.; Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1996)
17 лютого минуло 100 років від дня народження відомого вченого, спеціаліста в галузі конструктивної теорії функцій, члена-кореспондента АН України, професора Євгенія Яковича Ремеза.