Механізм правового регулювання організації та проведення земельних аукціонів в Україні - Німко, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Мета цієї статті – дослідити механізм правового регулювання організації та проведення земельних аукціонів в Україні. Для цього необхідно вирішити ряд завдань, а саме: проаналізувати правові норми, що регламентують механізм регулювання організації та проведення земельних аукціонів в Україні; запропонувати шляхи вдосконалення законодавства у досліджуваній сфері.