Оценка максимума модуля обобщенных решений первой краевой задачи для вырождающихся параболических уравнений - Колодий, И.М. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчаються параболічні рівняння дивергентного вигляду з виродженням. Одержано оцінку максимуму модуля узагальнених розв'язків першої крайової задачі з нулем на параболічній межі. We study parabolic equations of the divergent form with degeneration. We have obtained an estimate for the maximum of modulus of generalized solutions of the first boundary-value problem with a zero on the parabolic boundary.