Исследование нелинейного разностного уравнения в банаховом пространстве в окрестности квазипериодического решения - Самойленко, А.М.; Слюсарчук, В.В.; Слюсарчук, В.Е. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджується поведінка дискретної динамічної системи в околі квазіперіодичної траєкторії у випадку иескінчениовиміриого банахового простору. Знайдено умови зведення системи в такому околі до системи з квазіперіодичиимн коефіцієнтами. We investigate the behavior of a diserete dynamical system in a neighborhood of a quasiperiodic trajeetory for the case of an infinite-dimensional Banach space We find conditions sufficient for the system considered to reduce, in such a neighborhood, to a system with quasiperiodic coefficients.